Hotelli Seurahovin varausehdot

 
 

Näitä ehtoja on päivitetty viimeksi 20.1.2018. Näitä ehtoja sovelletaan oletusarvoisesti kaikkiin varauksiin. Kolmannen osapuolen kautta tehtyihin varauksiin saatetaan soveltaa osittain eri ehtoja.

Hotelli pidättää itsellään oikeuden muuttaa näitä ehtoja ilman eri ilmoitusta.

Yritys- ja ryhmävarauksiin saatetaan soveltaa erikseen sovittuja ehtoja.

 

Varaukset

Varaus on voimassa, kun se on vahvistettu hotellin toimesta ja olette saaneet varausnumeron tai kirjallisen varausvahvistuksen esimerkiksi sähköpostitse.

Saapuminen hotelliin

Hotelli pitää huonettanne varattuna kello 18 saakka. Tämän jälkeen huonevarauksenne voidaan purkaa ja huoneenne myydä toiselle asiakkaalle, mikäli ette ole vahvistaneet myöhäisempää tuloaikaanne ennalta.

Check-in

Varaamanne huone on käytettävissänne kello 15:00 alkaen.

Check-out

Huone tulee luovuttaa kello 12:00 mennessä, ellei muuta ole sovittu ennalta. Huoneessa oleskelu pidempään saattaa aiheuttaa lisäkustannuksia.

huoneen peruuttaminen / “No-SHOW”

Mikäli jätätte varauksenne peruuttamatta viimeistään tulopäivänä kello 18 mennessä, ettekä saavu hotellille, on hotellilla oikeus laskuttaa teiltä yhtä yötä vastaava veloitus.

Maksutavat

Hyväksymme maksutapoina käteisen, Mash-osamaksun sekä yleisimmät maksukortit. Lähetämme laskuja ainoastaan yrityksille, jotka ovat tehneet laskutussopimuksen kanssamme. Yksityishenkilöiden halutessa maksaa huoneen laskulla tulee lasku maksaa ennen majoitusta.

Kolmannet osapuolet (mm. booking.COM / TRIVAGO)

Mikäli olet varannut huoneesi kolmannen osapuolen kautta, katso mahdollisesti poikkeavat ehdot varausvahvistuksestasi. Mikäli olet maksanut huoneesi ennalta kolmannen osapuolen kautta, olet saanut kuitin heiltä, etkä saa kuittia enää hotellilta.

Häiritsevä käyttäytyminen

Hotellilla on tarvittaessa oikeus poistaa muita asiakkaita häiritsevä, vaaraa aiheuttava tai agressiivinen asiakas hotellista poliisin tai järjestyksenvalvojan toimesta.

Varauksesta kieltäytyminen

Hotellilla on oikeus kieltäytyä majoittamasta henkilöä tai ryhmää, joiden voidaan epäillä aiheuttavan järjestyshäiriöitä tai olevan muuten haitaksi muille vieraille.